Om oss

Vi är redovisningsbyrån som sätter det personliga engagemanget i första rummet och vi tar oss tid att lyssna på Dig som kund.

Med vår samlade kompetens och erfarenhet kan vi tillsammans erbjuda allt från hjälp med att starta eget företag, biträde med bokföring och löneadministration, bokslut, årsredovisningar och deklarationer till utbildningar av olika slag. Vi skräddarsyr lösningar för både små och medelstora företag och utför vårt arbete med stort engagemang och intresse. Tack vare ett bra etablerat samarbete så kan vi lotsa rätt i allt från IT- och teknikfrågor till försäkrings- och arbetsrättsliga frågor samt besvärliga skattefrågor – en trygghet både för Dig och för oss.

Vi är auktoriserade redovisningskonsulter, vilket säkerställer hög kvalitet och trygghet för Dig som anlitar oss. Vi tummar inte på kvaliteten i vår leverans och är oerhört noga med att förvalta det förtroende som Du ger oss.

Våra kunder finns i de flesta branscher både lokalt i närområdet och i Sverige och övriga världen. Bland våra kunder finns allt från den lilla företagaren till företagare med hela världen som arbetsfält.

Vi har funnits i Malung-Sälen sedan 2004 och lite historiska kuriosa är att allt började med att Annelie, som anställd i Visma Services, började bygga upp ett nätverk med hemmakontoret som utgångspunkt, eller ”skrubben” som den kallades, och med en strykbräda som höj- och sänkbart skrivbord. Kunderna och uppdragen blev fler och så även antal anställda. Nu drivs verksamheten från tre kontor, ett i Malung, ett i Sälen och ett i Mora, med i dagsläget nio medarbetare. När Visma Services hösten 2016 valde att avveckla verksamheten i Dalarna övergick verksamheten i egen regi.