Våra medarbetare

Annelie Bälter
Annelie BälterAuktoriserad redovisningskonsult och ägare

annelie.balter@dalalva.se
073-557 85 47

Utbildad civilekonom vid Linnéuniversitet i Växjö. Har alltid arbetat med ekonomi i någon form, som anställd i både små och större företag, på revisionsbyrå, på redovisningsbyrå och med utbildningar. Brinner för entreprenörskap, att förmedla kunskap, att bistå med att hitta lösningar och tycker om möten med människor.

På fritiden är det sång och musik som gäller, i synnerhet kör- och stämsång samt en och annan trudelutt på ukulele och gitarr. Umgänge med familj och vänner samt att resa är också en viktig del. Gillar också att leka med ord och skriver gärna egna texter. Är oerhört stolt över mitt modersmål, den uråldriga älvdalskan!

Frida Eriksson
Frida ErikssonRedovisningskonsult

frida.eriksson@dalalva.se
072-561 79 47

Har tidigare erfarenhet av arbete med redovisning, från bland annat en mindre redovisningsbyrå i Malung. Tycker att det är roligt och intressant att arbeta med ekonomi och redovisning. Har läst Handels- och administrationsprogrammet vid Malung- Sälens gymnasieskola, Utvidgad juridisk introduktionskurs vid Lunds universitet, samt är utbildad internt inom Polismyndigheten där jag arbetat några år vid två av landets ledningscentraler.

Mitt största fritidsintresse är hästar, tävlar och tränar i hoppning med min egna häst.

Pia Nordkvist
Pia NordkvistRedovisningskonsult

pia.nordkvist@dalalva.se
073-589 00 21

Utbildad civilekonom vid Högskolan Dalarna. Har alltid varit intresserad av ekonomi och tog till slut klivet att börja studera. Tycker att arbetet är mycket inspirerande och roligt med både kundmöten och andra varierande uppgifter.

Fritiden ägnas mest åt familjen, träning och resor.

Lena Östman
Lena ÖstmanInhyrd senior redovisningskonsult

lena.ostman@dalalva.se

Efter min ekonomiutbildning, som avslutades år 2000, arbetade jag på en revisionsbyrå i tio år. Där lades grunden till min nuvarande kompetens, erfarenhet och övergripande samhörighet med småföretagare och dess verksamheter. Efter ytterligare utbildningar och arbetsplatser valde jag att avsluta min anställning inom redovisningsbranschen för att starta mitt eget företag. Min egen verksamhet består av två delar, det ena är att agera underkonsult till Dalälva och den andra delen är tjänster inom hälsa såsom träning, kostrådgivning och livsförändringar i hälsans tecken. Med andra ord så har jag förenat det bästa av två världar.

På min fritid renoverar jag vårt hus, låtsas att jag kan odla grönsaker, tävlar i styrkelyft och utövar allehanda pulshöjande sporter.

Annika Bohm
Annika BohmLöne- och redovisningskonsult

annika.bohm@dalalva.se
072-207 81 78

Mångårig erfarenhet från arbete med löneadministration och redovisning, främst inom branschen för personlig assistans. Tycker om att jobba med människor och siffror.

Fritiden ägnas gärna åt heminredning samt att umgås med familj och vänner.

Hans Åhlström
Hans ÅhlströmKonsult i IT- och teknikfrågor

hans.ahlstrom@dalalva.se
070-881 48 46

Mångårig erfarenhet från IT- och teknikrelaterade frågor. Certifierad systemadministratör och i eget bolag bl.a. partner med Visma, Google, Britt, F-Secure, Citrix m.m. Arbete med IT och teknik startade 1994 och har fortgått sedan dess i egna företag. Digitalisering och automatisering är dagens utmaning och något jag brinner för.

Gäller det konvertering av ekonomidata, digitaliseringsprocesser, e-handel och/eller kassalösningar är det mig ni ska ta kontakt med. Tycker om att jobba med problemlösning.

Fritiden ägnas åt familj och barn samt en hel del teknik.

Tove Dahlberg
Tove DahlbergJurist och redovisningsekonom

tove.dahlberg@dalalva.se
070-289 90 65

Utbildad jurist vid Örebro universitet och certifierad redovisningsekonom genom FAR. Har alltid tyckt om att jobba med människor och har bland annat tidigare erfarenhet som egen företagare inom friskvård.

Fritiden spenderas på yogamattan eller ute i skog och mark.

Linda Mårts
Linda MårtsRedovisningsekonom

linda.marts@dalalva.se
070-299 13 88

Jag har arbetat i kök under större delen av mitt yrkesverksamma liv, men kände att jag ville byta inriktning. Ekonomi och administration har alltid intresserat mig så slutligen tog jag steget och utbildade mig till redovisningsekonom på yrkeshögskolan Iterum Education i Stockholm. Efter två år var jag äntligen klar och nu ser jag fram emot att utvecklas i den nya rollen och få hjälpa företag med allt som rör den ekonomiska biten.

Fritiden ägnas åt familjen och vår hund. Mörker och kyla är ingen favorit så det mesta av min lediga tid under november ägnar jag till att julpynta, både inne och ute, för att kunna njuta av allt det mysiga som hör julen till.

Åsa Hellberg
Åsa HellbergRedovisningsekonom

asa.hellberg@dalalva.se
072-401 89 93

Jag har tidigare erfarenhet av ekonomiarbete och flera års erfarenhet av arbete inom löneadministration och personalfrågor.

Jag tycker mitt arbete är både inspirerande och varierande.

Fritiden ägnas åt musik, inredning och resor. Att tillbringa tid vid fritidshuset är också något jag gärna gör.