Kvalificerad redovisningskonsult

Vi söker en kvalificerad redovisningskonsult som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Du har flera års erfarenhet av arbete med årsbokslut, årsredovisningar, deklarationer och rådgivning. Vi vill att du har en ekonomisk utbildning från universitetet eller en YH-utbildning med goda kunskaper i företagsekonomi och redovisning. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska. Arbetserfarenhet från redovisnings- eller revisionsbyrå är meriterande. Är du auktoriserad redovisningskonsult är det ett extra plus.

För tjänsten gäller att du kommer att få eget kundansvar och vi vill att du tycker om att hitta lösningar anpassade för våra kunder. Som person är du driven och van att arbeta självständigt, men trivs också med att arbeta i team. Har du erfarenhet av att arbeta i något eller några av programmen Visma Administration, Visma eEkonomi, Visma Lön, Visma Bokslut, Visma Skatt Proffs, Excel och Fortnox är det meriterande.

Din bas kan vara i Malung, Sälen eller Mora, men du kommer att arbeta vid samtliga kontor och även ute hos våra kundföretag – körkort och tillgång till bil är därför ett krav. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper och erbjuder dig ett självständigt arbete med omväxlande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten innebär heltid 39-timmarsvecka, flextid tillämpas.

Välkommen med din ansökan till nyamojligheter@dalalva.se.

Har du specifika frågor kring tjänsten går det bra att mejla till annelie.balter@dalalva.se.